reserveren

Mazzo is een modern Italiaans restaurant waar je ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt voor een hapje en wat te drinken. Genoeg opties of je nu alleen, samen of met een groep komt. Ook bieden we de uitstekende locatie voor speciale gelegenheden. 

over mazzo

Bij Mazzo houden we van proeven en delen, en dat liefst de hele dag door. Want, net als in Italië geloven we in tempo al tempo: alles op z’n tijd. Kom je voor een kop koffie of om even te werken? Dan kan je altijd iets kleins uitzoeken van de bite kaart om de honger te stillen. In de ochtend een roerei met truffel of een de verse foccacia’s die op de bar staan.
 
Voor ons staat delen gelijk aan meer proeven, daarom hebben we de menukaart zo ingericht dat bites en gerechten in verschillende maten besteld kunnen worden. zodat je ongeacht het aantal personen altijd al je favorieten in het midden van de tafel kunt zetten om van op te scheppen. Net zoals thuis, want we hebben ook familie gerechten die lekker groot zijn zoals een hele kip, of een volle schaal met pasta.
 
Architectenbureau Concrete is verantwoordelijk voor de inrichting van Mazzo. De typische huiskamersfeer ontstaat door een combinatie van de oorspronkelijke industriële look van het pand en warme elementen zoals de Chesterfieldbanken en de lange aanschuiftafels die de echte Italiaanse familiesfeer benadrukken. Een eyecatcher is de hoge, open keukenkast die door het hele interieur loopt en waarin alle producten waarmee gewerkt wordt zijn opgeslagen. Voorin het pand is een bargedeelte, dat overloopt in het restaurant, met uitzicht op de grote, open keuken. Aan het einde van de keuken bevindt zich een speciale ruimte die geschikt is voor privé diners, vergaderingen of bijeenkomsten. De grote foto's aan de wand geven precies de belevenis van Mazzo weer: genieten!

highlights

Terug van weggeweest

We hebben fantastisch nieuws voor jullie. Sommige van onze bestsellers staan weer op het menu! Na vele verzoeken (zelfs van ons eigen personeel) zijn de spaghetti carbonara, truffel carpaccio en Ceasar salad weer terug op het menu. 

Of je nu lekker komt lunchen of dineren, deze heerlijke gerechten zijn vanaf nu te bestellen. 

Check verder op de website het volledige menu!

Lees meer
Nieuws voor onze family card houders

Omdat we ook onze vaste gasten graag snel weer terugzien in het nieuwe jaar bieden we onze familie gerechten zoals de hele kip, dorade en torta melanzane, de hele maand januari speciaal voor onze family members aan voor een gereduceerd tarief.


Op vertoon van jouw persoonlijke Family Card krijg je een family gerecht voor € 35 in plaats van € 49,-. We hopen je snel te zien!

Lees meer
DINNER CARD

Verras iemand met de Mazzo Dinner Card, ter waarde van € 25,-.! Perfect voor de feestdagen.
IQ Creative, het bedrijf achter een groot scala aan Amsterdamse horeca heeft ook een algemene Dinner Card waarmee bij elk van de IQ Creative-restaurants betaald kan worden. Hét perfecte cadeau voor elk moment van de dag en voor elke smaak. De IQ Creative Dinner Card heeft een waarde van € 25,- en is inwisselbaar bij één van de volgende restaurants: Envy, Wolf Atelier, Heineken HoekMazzo, SupperclubSupperclub CruiseVyne, Happyhappyjoyjoy, HoppaApt en julius bar&grill. Klik hier om de IQ Creative Dinner Card online te bestellen.

Lees meer
We hebben nieuws!

Na een kleine 'touch up' konden we niet wachten om jullie te laten weten dat Mazzo vanaf nu nóg meer draait om delen. Het nieuwe menu bestaat uit verschillende maten bites en gerechten voor ontbijt, lunch brunch & diner. Van een roereitje met truffel tot bruschetta met eend, kleine/grote pasta's en natuurlijk pizza's. Daarnaast serveren we ook nog grote gerechten die je makkelijk kunt delen met 3/4 personen.

Check verder op de website het menu!

WIN: Laat onder onze facebookpost weten wat jouw beste 'deelmoment' was en wie weet win jij een diner voor 6 personen bij Mazzo!

Lees meer

contact & locaties

Mazzo maakt deel uit van de Jordaan, de volksbuurt van Amsterdam. De Jordaan is ongetwijfeld de meest bezongen, beschreven en geromantiseerde stadswijk van Nederland. Mazzo ligt aan de Rozengracht, op loopafstand van de Westertoren.

Adres Mazzo

Rozengracht 114
Amsterdam

info@mazzoamsterdam.nl
+31 (0)20 344 64 02

Openingstijden

ma t/m donderdag: 11h00 - 1h00
vrijdag: 11h00 - 2h00
zaterdag: 10h00 - 2h00
zondag: 11h00 - 1h00  

De keuken is geopend tot 22h30.

Parkeren

Er is een Q-Park parkeergarage op de Marnixstraat op 350 meter afstand van Mazzo. Parkeren kan ook in de straat in de daarvoor bestemde parkeervakken. Let op! Er is sprake van betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Mazzo is per openbaar vervoer te bereiken via tram 10 (halte Rozengracht), 13, 14, 17 (halte Westermarkt) en bus 170/172 (halte Westermarkt).

evenementen

Mazzo is geschikt voor het houden van zowel klein- als grootschalige evenementen  

Of het nu een borrel, diner voor familie of vrienden, fotoshoot of een zakelijk evenement betreft, voor elke gelegenheid zijn er mogelijkheden en alles is naar wens in te richten.

Onze sales- en eventafdeling denkt graag met u mee. U kunt contact opnemen via het telefoonnummer 020- 344 64 27 of via email info@mazzoamsterdam.nl

reserveren

Het is mogelijk om via deze website te reserveren, maar gewoon binnen wandelen mag natuurlijk ook.

Mazzo is ook geschikt voor groepsreserveringen. In overleg zal een passend menu samen gesteld worden. Groepsreserveringen beginnen bij 10 personen of meer. Voor meer informatie over verhuur van de locatie, evenementen, borrels e.d. kunt u contact opnemen met onze sales- en eventafdeling via telefoonnummer 020 - 344 64 02 of via email info@mazzoamsterdam.nl.